Betsafe

söndag 12 december 2010

Söndagens mest spelvärda tips från Tipstjänsten

Söndagens matcher närmar sig och det ser verkligen intressant ut med en hel del att välja mellan. Vi på Tipstjänsten har lyckats få fram dem mest spelvärda tips för dagen som vi delar här med er.

Har ni själva några egna tips eller synpunkter är ni välkomna att dela med er.


SÄKRA

Mallorca – Racing Santander
Mallorca har hyfsad form för dagen och är alltid svårspelade hemma på ön. "Svensklaget" Racing blandar och ger men hittills har det inte gått så bra på bortaplan där man endast tagit en poäng  på sju bortamatcher.  Trots "Mackan" i anfallet kommer man inte att lyckas få hål på Mallorca och vi tror på en 1-0 eller 2-0 seger för hemmalaget. Ettan spelas till oddset 1,75 hos Betfair.   
Tipstjänsten tippar – 1

Bochum - Osnabruck
Här är det klasskillnad mellan dessa två lag i Bundesliga 2. Osnabruck har ett uselt bortafacit och endast tagit en poäng av sju bortamatcher. Vi tror på Bochum som har en bra chans att ta sin tredje raka seger i ligan trots avsaknaden av nyligen skadade svensken Matias Concha i försvaret. Ettan spelas till oddset 1,70 hos Bet365.
Tipstjänsten tippar - 1

Grasshoppers - Basel Grasshoppers är sist i ligan och har usel form för dagen. Basel är tvåa i ligan och är ett mycket bättre lag med en stark offensiv. Dem kommer från en tuff bortamatch i veckan mot B.Munchen i Champions League, då man åkte på en 3-0 förlust. Här kommer man vara rejält revanschsugna och Grasshoppers får betala med en hemmaförlust. Tvåan spelas hos Bet365 till oddset 1,75.
Tipstjänsten tippar - 2


GULDKORN

Athletic Bilbao – Espanyol
Espanyol är kanske den största positiva överraskningen så här långt i ligan. Laget ligger på fjärde plats och har kammat hem full pott på hemmaplan.  Bortaspelet har dock inte varit lika imponerande trots segern mot Atletico Madrid senast. Bilbao är alltid starka hemma och vi tror att laget är rejält revansch sugna efter derby förlusten senast, man vill inte göra sina fanatiska supportrar besvikna igen. Vi tror på en ny hemmaseger här och oddset 1,95 på ettan hos Bet 365 lockar.                              
Tipstjänsten tippar – 1

Freiburg – M´gladbach
M´gladbach känns helt ur slag, laget ligger sist i ligan och har tre raka förluster och det finns inte många tecken som tyder på någon förbättring. Freiburg har så här långt varit en positiv överraskning och laget har hittills vunnit eller förlorat sina matcher, inga kryss. Freiburg har en lämplig uppgift hemma mot ett M'gladbach som har stora problem framför allt i försvaret. M'gladbach har, med 42 mål bakåt på 15 matcher, släppt in överlägset flest mål i ligan. Vi tror på en ny vinst för Freiburg idag och ettan testas till oddset 1,91 hos Bet 365.                                                                            Tipstjänsten tippar - 1

Groningen – AZ Alkmaar
Trean tar emot femman i holländska Eredivise.  Groningen har varit grymt starka på hemmaplan med åtta vinster och en oavgjord på nio matcher, bäst i ligan! AZ har ganska bra form för dagen men vi känner inte att laget är att lita på. Vi tror att Groningen kommer att dra fördel av hemmaplan och ta sin nionde raka hemmaseger. Ettan spelas hos Betfair till 2,38.                                             Tipstjänsten tippar – 1

Ingolstadt - 1860 München
Ingolstadt har spelat bra senaste matcherna och visat upp bra resultat. Men med tanke på att dem ligger näst sist i Bundesliga 2 så måste dem höja sig ytterliggare för att avancera i tabellen. Detta kommer gästande 1860 Munchen att ha i tankarna då vi tror att dem genom kontringar kommer utnyttja luckorna i försvaret och sno segern på bortaplan. Vi tycker oddset på tvåan är väldigt spelvärt och testas hos Bet365 till oddset 2,87. 
Tipstjänsten tippar - 2


CHANSTIPS

Monaco – St Etienne
Franska ligan är som alltid svårtippad men vi gör ett försök med två i grunden relativt jämna lag. Monaco har kryssat i fem av sina åtta hemmamatcher och St. Etienne har kryssat sju gånger under säsongen och dessutom kryssat i lagets fyra senaste matcher. Ingen av dessa två är speciellt offensiva i sitt spel vilket framför allt Monaco har visat då dem endast gjort 15 framåt på 16 matcher. Monaco har endast två segrar i ligan men hemma är man svårslagna och vi tror starkt på ett kryss i dagens möte. Två målsnåla lag med ett tajt försvarsspel bäddar för ett oavgjort resultat och krysset testas till oddset 3,20 hos Bet 365.                                                                                 
Tipstjänsten tippar - XLycka till!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar