Betsafe

måndag 20 december 2010

Snabba speltips, snabba pengar!

Det gick rätt bra igår då fick in både Lazio till oddset 1,90 och bortasegern för Uniao Leiria till oddset 3,00 hos Bet365. Osasuna kryssade och Samdoria-Genoa blev uppskjuten. 
Idag ser det dåligt ut med spelutbudet så vi avstår spel för idag men kommer förhoppningsvis tillbaka imorgon med nya heta speltips.
Vi kan dock bjuda på några snabba speltips för idag utan analyser som vi tror mest på. 

"Svensklaget" R.Santander vinner hemma mot Hercules som saknar flera spelare pga skador/avstängingar,  bla Drenthe och Nelson Valdes. Oddset är 1,90 hos Bet365. 

Man.City slår Everton hemma till oddset 1,72 hos Bet365.


Pittsburgh med superstjärnan Sidney Crosby i laget slår Phoenix hemma inatt. Man har visserligen två raka förluster men dessförinnan hade man en lysande form och är ett klart mycket bättre lag en Phoenix. Oddset är 1,80 hos Bet365.

Trots experternas tips på en hemmaseger för Villa Lidköping mot Hammarby så tror vi på Tipstjänsten på en bortaseger för Hammarby som vi ser som det bättre laget. Villa har vunnit samtliga 5 hemmamatcher och Hammarby har vunnit alla sina 5 bortamatcher. Vi tror på Hammarby till oddset 2,65 hos Bet365.

Lycka till!

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar