Betsafe

onsdag 15 december 2010

Onsdagens speltips från Tipstjänsten

Sevilla - Dortmund
Sevilla har usel form för dagen med fem raka förluster och laget får inte alls spelet att stämma. Dortmund ångar på i Bundesliga och leder serien överlägset. Dortmund har varit fantastiskt starka på bortaplan och har i ligan åtta segrar på åtta matcher! I Europa League har laget inte imponerat lika mycket och laget måste vinna här för att ta sig vidare från gruppen. Vi tror att Sevilla kommer att få det riktigt tufft ikväll och att laget kommer hamna i en än djupare kris då vi tror att Dortmund går vidare på Sevillas bekostnad.
Tipstjänsten tippar -2

Karpaty - PSG
Karpaty ligger hopplöst sist i gruppen och har hittills kammat noll. PSG leder gruppen och ser ut att vinna den, men för att vara säkra gruppvinnare krävs antagligen minst en poäng idag. PSG har verkligen hittat formen och har fyra vinster och en oavgjord på sina fem senaste. Vi tror att fransmännen går för vinst idag och klarar av det utan allt för stora problem. Tvåan känns värd att testa till oddset 2,20 hos Unibet.
Tipstjänsten tippar - 2


Hammarby - Sandviken
Toppmöte i bandyns Elitserie. Sandviken har fantastisk form med sex raka segrar och Hammarby har också bra form för dagen med fyra vinster på de fem senaste. Vi håller Sandviken som det lite bättre laget i grunden och laget har en enastående offensiv då man gjort hela 83 mål så här långt, 23 stycken fler än Hammarby. Vi tror på en tät och tuff match där Sandviken, som har vunnit fem av den senaste sju mötena på Zinkensdamm, står som segrare till slut. Tvåan spelas till oddset 2,40 hos Unibet.
Tipstjänsten tippar - 2


Alingsås - Lugi 
Alingsås har ännu inte visat upp sig från sin bästa sida och saknar harmoni i laget. Unge talangen Jonathan Berg, som inte lyckats så bra i klubben, gick idag på lån till Kärra och dem saknar, enligt uppgift, fortfarande viktige Magnus Andreasson. Flera andra spelare ryktas vara på väg ifrån klubben då Alingsås vill ge plats åt deras yngre talanger. Lugi har fem raka matcher utan förlust och är på en fjärdeplats i tabellen. Vi ser en bra chans för Lugi för en bortaseger och oddset 2,35 hos Unibet lockar.
Tipstjänsten tippar - 2


Lycka till!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar