Betsafe

söndag 19 december 2010

Nya speltips från Tipstjänsten

Ingen bar dag för oss på Tipstjänsten igår men vi tar nya tag idag och går vidare med nya speltips för söndagen.

Lazio - Udinese 
Lazio har här chansen att knappa in på serieledarna Milan som förlorade igår hemma mot Roma. Udineses livsfarlige anfallare Di Natale fortsätter leverera, trots sina 33 år, senast tre mål mot Napoli senast. Lazio kommer dock ha full koll på Di Natale och Co och tar här en viktig 3-poängare framför sin fanatiska hemmapublik. Oddset på 1,90 spelas hos Bet365.
Tipstjänsten tippar - 1

Sampdoria - Genoa  - UPPSKJUTEN
Sampdoria förlorade den betydelselösa matchen mot Debrecen i veckan på bortaplan i iskalla Ungern, men då spelade man med sina reserver och juniorer. Nästan alla ordinarie spelarna lämnades hemma för att vila upp sig till det heta derbyt mot Genoa där man har lagt all fokus på att vinna. Med Cassano tillsvidare borta, som haft en negativ påverkan på lagets spel och sammanhållning med alla spekulationer om hans framtid, kan Sampdoria koncentrera sig på sitt spel på planen. Oddset på 2,62 testas hos Bet365.
Tipstjänsten tippar - 1


Osasuna - Zaragoza
Ingen bra form hos någon av lagen men vi ser Osasuna som det bättre laget och har stor fördel av hemmaplan där man spelar som bäst. Hemma mot bottenlaget Zaragoza ska det bli en 3-poängare och ettan spelas till oddset 1,90 hos Bet365.
Tipstjänsten tippar - 1

Naval - União Leiria
Portugisiska ligan där hemmalaget Naval, som är sist i ligan med endast 5 poäng på 13 matcher, tar emot ett U.Leiria i högform. U.Leiria har endast en bortaseger av 6 försök men det höga oddset på tvåan ska inte ignoreras då andra bortasegern kan mycket väl komma här. Tvåan spelas till 3,00 hos Bet365.
Tipstjänsten tippar - 2

Lycka till!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar