Betsafe

måndag 6 december 2010

Nya speltips från Tipstjänsten

Ny vecka och nya speltips med fortsatt framgång från oss på Tipstjänsten. Ta vara på våra speltips och förvalta dem väl!

SÄKRA

Nacional - Naval
Högsta ligan i Portugal och ett möte mellan Nacional som har hyfsad form för dagen och Naval som har usel form och för tillfället är placerad sist i tabellen. Vi ser här en stor klasskillnad och tycker ettan är klart spelvärd till oddset 1,65 hos Betfair.   Obs! Denna match börjar redan kl. 16:00.
Tipstjänsten tippar - 1

Liverpool - Aston Villa
Liverpool och spelarna i laget måste börja styra åt rätt håll och har här en lämplig uppgift hemma mot ett Aston Villa med en dålig form för dagen och ett uselt bortafacit. Liverpool är ett mycket bättre lag i grunden och kan så mycket mer än dem hittills visat. På hemmaplan inför sin trogna hemmapublik trivs dem som allra bäst och tar här en seger till oddset 1,64 hos Betfair.
Tipstjänsten tippar - 1

Guldkorn 

 
Deportivo - Hércules
Deportivo verkar ha hittat formen efter en usel start på säsongen. Tre raka hemmavinster och fyra vinster på lagets sex senaste matcher imponerar. Hércules har inlett säsongen över förväntan men är ett betydligt bättre lag hemma i Alicante än vad man är på resande fot. Vi tror att Deportivo tar en ny seger idag och oddset 2,27 på ettan hos Betfair lockar.
Tipstjänsten tippar - 1Lycka till!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar