Betsafe

onsdag 8 december 2010

Nya heta speltips

Då kör vi vidare med nya heta speltips. Vi på Tipstjänsten ger er dagens bästa speltips värda att spela på. 
Dela gärna med er av era synpunkter och analyser samt era egna speltips. Lämna en kommentar eller maila oss på info@tipstjansten.se.


SÄKRA

Troja-Ljungby - Rögle 
Det är stor klasskillnad mellan dessa lag. Rögle vann bortamatchen mot Troja för två dagar sedan och fick då möta ett Troja som kämpade och slet och nästan fick med sig en poäng. Nu är Rögle bättre förberedda och kan med ett mer taktiskt spel vinna komfortabelt och ta sin andra raka bortaseger. Rögle har en grymt bra form för dagen och möter ett Troja som ligger sist i tabellen och är helt ur slag. Tvåan spelas hos Bet365 till oddset 1,55.
Tipstjänsten tippar - 2


GULDKORN

Mora - Malmö 
Mora brukar spela bra hemma mot Malmö förutom det senaste hemmamötet mot Malmös ungtuppar där dem fick se sig besegrade. Här kommer Mora dock söka revansch och man förlorar inte två raka hemmamatcher mot Malmö som inte gjort många mål på bortaplan. Mora kommer vara rejält taggade och motiverade ända från början och har en bra chans mot ett skadefyllt Malmö. Vi ser därför ettan på Mora som klart spelvärt till 2,25 hos Unibet
Tipstjänsten tippar - 1

Bologna - Chievo 
Båda lagen känns ganska jämna och det är fyra poäng som skiljer i ligan. Bologna har gått bra den senaste tiden och laget har tre vinster på de fyra senaste matcherna, samtidigt som man har tre raka hemmasegrar. Vi tror på ännu en seger mot ett Chievo som, precis som  de flesta italienska lag, tar majoriteten av sina poäng på hemmaplan. Ettan spelas till oddset 2,86 hos Betfair. 
Tipstjänsten tippar - 1
OBS! Matchen börjar redan kl 15:00!

Lycka till!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar