Betsafe

tisdag 28 december 2010

Nya heta speltips från Tipstjänsten

Julen är bakom oss och nu kan vi koncentrera oss på våra hetaste speltips för dagen som ni kan ta del av här nedan.

Leeds - Portsmouth
Bra etta då Leeds som har en fantastisk form för dagen tar emot ett Portsmouth som inte imponerat denna säsong. Leeds har en förlustfri svit på 10 matcher vilket har gjort att dem klättrat i tabellen ända upp på en tredjeplats. Här tar man ännu en tre-poängare och har dessutom fördel av hemmaplan. Oddset på 1,85 spelas hos Unibet.
Tipstjänsten tippar - 1

Coventry - Queens PR
En mycket bra tvåa då vi tror en hel del på Queens PR som har hittat vinnarspåret efter en övertygande 4-0 seger senast hemma mot Swanea. Nu möter man Coventry som har två raka förluster i ligan och QPR som är väldigt svårslagna ska ha en bra chans till ett bra odds. Oddset på 2,25  spelas hos Bet365.
Tipstjänsten tippar - 2

Bristol City - Crystal Palace
Bristol City har två raka förluster i ligan, båda på bortaplan. Men innan dess hade man tre raka vinster, samtliga på hemmaplan. Crystal Palace har ingen vidare form och är usla på bortaplan. Här har Bristol en väldigt bra chans då man har en stor fördel av hemmaplan. Oddset på 2,10 hittas hos Bet365.
Tipstjänsten tippar - 1

Stoke - Fulham
Stoke har gjort en bra säsong så här långt och ligger på åttonde plats i ligan och laget tog en övertygande seger senast borta mot Blackburn. Fulham har inte alls imponerat i år och laget ligger under sträcket. Fulham har även åtta raka matcher i ligan utan seger och laget har inte tagit någon borta seger på åtta försök under säsongen. Vi tror på en ny seger för Stoke idag och ettan testas till oddset 1,88 hos Betfair.
Tipstjänsten tippar - 1 

Hull - Reading
Två lag i väldigt bra form för dagen. Hull imponerade senast med en 3-2 seger borta mot Sheffield U. Reading, 4-1 senast hemma mot Bristol City har äntligen börjat vinna och har två raka segrar med sig i bagaget. Innan dess hade man 5 raka oavgjorda matcher. Båda lagen är obesegrade på dem senaste 7 matcherna och vi tror att den sviten förlängs idag. Krysset spelas till oddset 3,30 hos Unibet.
Tipstjänsten tippar - X

Lycka till!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar