Betsafe

lördag 4 december 2010

Lördagstips

Nu tar vi nya tag och levererar våra hetaste tips för lördagens matcher.
Vi hoppas och tror på bättre utfall och att december kommer att bli en bra månad spelmässigt.

Säkra

Blackburn - Wolverhampton
Blackburn åkte på en rejäl smäll senast mot Manchester United och är ute efter upprättelse inför hemmapubliken. För motståndet står ligans sämsta bortalag, Wolverhampton, som bara lyckats ta en ynka poäng på bortaplan så här långt under säsongen. Vi tror att Blackburn rycker upp sig och tar tre poäng idag.
Ettan spelas till oddset 1,80 hos Betfair.
Tipstjänsten tippar - 1


Guldkorn

Coventry - Middlesbrough
Coventry har helt ok form för dagen med två raka vinster. Middlesbrough ligger i botten av The Championship och har hittills varit usla på bortaplan med enbart en seger och endast fyra gjorda mål på nio försök. Vi tror att Coventry tar sin tionde seger för säsongen här och ettan testas till oddset 2,20 hos Betfair.
Tipstjänsten tippar - 1

Sochaux - Valenciennes
Sochaux är franska ligans bästa hemmalag så här långt och laget kommer från två raka segrar och fyra matcher utan förlust. Valenciennes har inlett säsongen helt ok och återfinns i mitten av tabellen. Vi tror dock att dom inte har mycket att sätta emot idag mot hemmastarka Sochaux och ettan testas till oddset 2,00 hos Unibet.

Tipstjänsten tippar - 1


Bielefeld - Greuther Fürth
Bielfeld ligger sist i ligan och har elva förluster på fjorton försök och det finns inga tecken som tyder på att en förbättring är på gång. Greuther Fürth har två raka segrar och laget har hittills vunnit hälften av sina bortamatcher. Vi tror att det är ett bra tillfälle för ytterliggare en bortaseger idag.   
Tvåan spelas till oddset 1,91 hos Bet365.
Tipstjänsten tippar - 2
Lycka till!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar