Betsafe

fredag 10 december 2010

Lördagens speltips från Tipstjänsten

Plus igår igen då två av våra tre spel satt till ett snitt odds på 2,285 så nu kör vi vidare och hoppas på fler vinstgivande tips inför lördagen.

Vi på Tipstjänsten har redan hittat några heta speltips för lördagen som man kan passa på att följa innan oddsen sjunker tills imorgon.


SÄKRA

Stoke-Blackpool
Stoke har en väldigt bra form med tre segrar och två oavgjorda dem fem senaste. Nykomlingen Blackpool har imponerat med sitt respektlösa spel och har hittills tagit fler poäng än man förväntat sig. Försvarsmässigt har man dock inte imponerat lika mycket. Här går vi starkt för en seger för Stoke och spelar ettan hos Bet365 till oddset 1,61.
Tipstjänsten tippar - 1

Dortmund - Werder Bremen
Dortmund har inlett säsongen fantastiskt och har hittills krossat i princip allt motstånd och man leder därför ligan med hela nio poäng. Bremen har inte alls imponerat så här långt och laget verkar ha tappat det mesta av sitt spel tillsammans med att man tappade Mesut Özil till Real Madrid. Vi tror att Dortmund tar ytterliggare en seger idag mod ett Bremen som släppt in hela 21 mål på åtta bortamatcher. Ettan spelas till oddset 1,61 hos Betfair.
Tipstjänsten tippar - 1


Valladolid - Numancia
Två lag som båda har ganska dålig form för dagen. Valladolids hemmaspel har dock varit starkt hittills, med undantag för sista hemmamatchen då laget åkte på sin första hemmaförlust. Vi tror att laget är väldigt taggade att visa för sina fans att förlusten bara var en tillfällighet. Det känns som att Numancia, ligans sämsta bortalag, kommer få det väldigt tufft här och får räkna med ännu en förlust.
Ettan spelas till 1,8 hos Bet365.
Tipstjänsten tippar - 1

GULDKORN

Barnsley - Sheffield Utd
Här har vi en starkt känsla för en seger för Barnsley och tycker att det är ett klart spelvärt alternativ. Barnsley är kraftigt på gång med tre segrar och en oavgjord på dem fyra senaste. Sheffield Utd är väldigt opålitliga och har blandade resultat senaste tiden. Vi väljer att spela på dagsformen och testar ettan då vi anser Barnsley vara det bättre laget och kan dessutom dra fördel av sin hemmaplan. Oddset på ettan, 2,37, är väldigt lockande hos Bet365.
Tipstjänsten tippar - 1

Bristol City - Derby
Ännu ett väldigt bra spel oddsmässigt då vi ser Bristol City som vinnare i detta möte mellan två jämnstarka lag. Bristol verkar vara på gång efter en dålig start i ligan och tar emot Derby som har tre raka förluster. Självförtroendet är på topp hos hemmalaget och Derbys spelare kommer få det tufft. Vi testar ettan till det fina oddset 2,50 hos Bet365.
Tipstjänsten tippar - 1

Middlesbrough - Cardiff
Midds.har varit en rejäl besvikelse och är näst sist i ligan. Dem gör lite mål och släpper in många mål. Cardiff däremot har varit väldigt bra och imponerat både hemma och på bortaplan där dem vunnit sex matcher av tio. Kraftigt överodds enligt oss på Cardiff. Midds.saknar dessutom viktige försvararen David Wheater p.g.a.avstängning. Vi spelar tvåan till oddset 2,50  hos Bet365.
Tipstjänsten tippar - 2

Alcorcon - Elche 
Två lag som är ganska jämna hittills i liga spelet, Elche ligger tre poäng före. Alcorocon har dock varit väldigt starka hemma med fem vinster på sju försök medans Elches bortaspel varit uselt och laget har bara vunnit en match av sju. Vi tror att Alcorcon går vinnande ur denna kampen och oddset känns helt klar spelvärt. Ettan spelas till 2,68 hos Betfair.
Tipstjänsten tippar - 1


NAC Breda - Utrecht
Även här är lagen ganska jämna hittills i ligaspelet och det skiljer fyra poäng i ligan. Breda har varit väldigt starka på hemmaplan så här långt och laget har sju segrar på nio försök. Utrecht tar också majoriteten av sina poäng hemma och bortaspelet har varit svagt så här långt. Vi tror att dom får det tufft idag också och oddset på Breda lockar. Ettan spelas till oddset 2,5 hos Betfair.
Tipstjänsten tippar - 1

CHANSTIPS


Atletico Madrid - Deportivo
Atletico Madrid är verkligen inget lag att lita på och det känns som att laget kan förlora mot vem som helst när som helst. Hemmaspelet har dock varit ok hittills under säsongen men idag tar man emot ett Deportivo som känns lite på uppgång även om laget varit usla på bortaplan så här långt. Vi anser dock att oddset på Deportivo är så pass bra att det är helt klart värt att satsa på då det känns som 50/50 match enligt oss. Det är en klar chansning men tvåan spelas till oddset 7,4 hos Betfair.
Tipstjänsten tippar - 2
Lycka till!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar