Betsafe

lördag 18 december 2010

Lördagens hetaste tips från Tipstjänsten

Nu tar vi på Tipstjänsten nya tag och är övertygade om att vi kommer att vända till plus nu i helgen. Lördagen bjuder på ett stort spelutbud och vi väljer att lägga vår fokus på fotboll. Hoppas ni hänger med oss och följer våra tips nedan.


Milan - Roma
Milan har fantastisk form för dagen och en Zlatan i toppform har verkligen lyft laget vilket har lett till sex segrar och en oavgjord på de sju senaste ligamatcherna. Roma har ok form för tillfället men lagets spel på bortaplan har varit allt annat än bra så här långt. Vi tror att stabila Milan tar sin sjunde hemmavinst för säsongen idag, vågar vi gissa på att Zlatan avgör? Ettan spelas till oddset 1,83 hos Bet365.
Tipstjänsten tippar - 1


Deportivo - Sporting Gijon
Deportivo verkar ha fått ordning på sitt spel, i alla fall på hemmaplan, laget har fyra raka hemmasegrar och börjar så smått blicka uppåt i tabellen. Sporting tar sina flesta poäng och laget är, tillsammans med Osasuna, ligans sämsta borta lag så här långt. Vi tror att dom kommer att få det tufft idag också och det borde resultera i en ganska bekväm seger för Deportivo. Oddset 2,05 på hemmaseger känns väldigt lockande och testas hos Bet365.
Tipstjänsten tippar - 1


NAC Breda - Vitesse
Två lag som har lite olika formkurvor för tillfället. Breda har tre raka segrar i ligan och Vitesse har tre raka utan seger. Breda har även varit extremt starka hemma i år, näst bäst i ligan, med åtta segrar på tio försök. Vi tror inte att Vitesse har mycket att hämta här och ettan känns väl motiverad och testas till oddset 1,85 hos Unibet.
Tipstjänsten tippar - 1


Augsburg - Hertha Berlin
Toppmatch i Bundesliga 2, lagen delar ledningen just nu med 32 poäng var. Hemmalaget har fyra raka segrar i ligan och ser väldigt stabila ut medan Hertha Berlin den senaste tiden vunnit hemma och förlorat borta, tre raka förluster på bortaplan. Vi tror att hemmafördelen kommer att ha en avgörande betydelse i dagens match och att Augsburg kommer gå segrande ur denna strid. Ettan spelas till oddset 2,40 hos Bet365.
Tipstjänsten tippar - 1     Obs! Matchen börjar redan kl 13:00!


Nürnberg - Hannover
Nürnberg verkar helt ha tappat formen efter en väldigt bra inledning på säsongen, laget har nu fem raka utan seger i ligan. För Hannover är läget det motsatta, laget har fantastisk form med fem raka segrar och spelet ser riktigt bra ut. Vi tror att Hannover har en väldigt bra chans här och oddset på bortaseger lockar. Tvåan testas till oddset 3,40 hos Bet365.
Tipstjänsten tippar - 2


Lycka till!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar