Betsafe

söndag 5 december 2010

Full pott igår och nya speltips av Tipstjänsten idag

Full pott igår för våran del vilket vi är mycket nöjda med. Här levererar Tipstjänsten ännu fler av våra klockrena speltips och blickar mot stor framgång.

SÄKRA

Espanyol - Sporting Gijón
Espanyol har två raka segrar och har varit felfria på hemmaplan så här långt, laget är tillsammans med Real Madrid det enda lag som vunnit samtliga hemmamatcher. Sporting tar normalt sett majoriteten av sina poäng på bortaplan och har bara skrapat ihop två poäng borta hittills. Vi tror på ännu en hemmaseger för Espanyol och ettan spelas till oddset 1,77 hos Betfair. 
Tipstjänsten tippar -1


GULDKORN

Vicenza - Frosinone
Vicenza har bra form för dagen och är grymt hemmastarka. Frosinone har med ett tajt försvarpel lyckats kryssa i dem tre senaste matcherna. Vi ser Vicenza som det klart bättre laget och med fördel av hemmaplan, där som spelar som bäst, tar dem här en viktig seger. Ettan spelas till oddset 2,00 hos Betfair.
Tipstjänsten tippar - 1

 Fiorentina - Cagliari
Fiorentina har inlett säsongen dåligt men det är framförallt borta spelet som varit uselt. Cagliari är också ett lag som oftast tar sina flesta poäng hemma på Sardinien. Fiorentina brukar vinna hemma när lagen möts och har gjort så de tolv senaste mötena lagen emellan. Vi tror att det är dags för Fiorentina att rycka upp sig och då behövs absolut en seger idag. Ettan testas till oddset 2,00 hos Betfair.
Tipstjänsten tippar - 1

Villareal - Sevilla
Villareal har imponerat stort så här långt och har fem vinster och bara två insläppta mål på fem hemmamatcher. Sevilla har varit en besvikelse så här långt och laget har usel form med tre raka förluster, vi tror att det blir en fjärde idag. Ettan spelas till oddset 1,80 hos Bet365.
Tipstjänsten tippar - 1

CHANSTIPS

Nordsjälland - Horsens
Horsens förlorade hemma mot Nordsjälland för tre veckor sedan, 0-1 i danska cupen, och kommer här göra allt för att ta revansch. Dem är dessutom ett mycket bättre bortalag än hemmalag för dem slipper pressen från den krävande hemmapubliken. Vi chansar med en tvåa hos Betfair till det höga oddset 3,75.
Tipstjänsten tippar - 2

W.B.A. - Newcastle
Dags för Newcastle att börja vinna igen som har flera spelare i laget som underpresterat i dem senaste matcherna. Unga stjärnskottet Andrew Carroll är dock undantaget som imponerat rejält under säsongen. Han är trea i skytteligan med sina 9 mål och kan på egen hand avgöra dagens match och säkra tre viktiga poäng åt Newcastle. Laget har kapacitet att ligga mycket högre upp i tabellen och vi tror att den tunga svackan har sett sitt slut och vinner här till ett kraftigt överodds 3,65 hos Betfair.
Tipstjänsten tippar - 2

Lycka till!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar