Betsafe

fredag 10 december 2010

Fredagsmys med Tipstjänsten

Här har vi hittat dagens bästa speltips enligt oss på Tipstjänsten. Dessa anser vi är dem mest spelvärda matcherna vi kunde hitta.

SÄKRA

Queens PR - Watford
QPR leder tabellen och är obesegrade så här långt. Dem är dessutom grymt hemmastarka och har två raka hemmavinster i bagaget. QPR är det lag som släppt in minst mål hittills, 9 mål bakåt på 19 matcher säger en hel del om deras starka försvar. Watford har en hyfsad form för dagen och vunnit en del matcher på bortaplan. Dem gör många mål men släpper även in en hel del mål. Mot ett QPR som har en stabil defensiv och ett vasst anfallsspel räcker Watford inte till och kommer se sig besegrade, så vi tror starkt på en etta till oddset 1,61 hos Bet365.
Tipstjänsten tippar -1

 GULDKORN

Padova - Sassuolo
Padova lider med sina 3 raka förluster i ligan men dem kan mycket bättre än dem senaste matcherna. Dem har kapacitet att ligga högre upp i tabellen. Här möter dem ett bottenlag som har en helt ok form för dagen. Vi tror dock att Padova tar sig samman och hittar vinnarspåret igen på hemmaplan där dem normalt är väldigt starka. Padova vinner hemma till oddset 2,00 hos Bet365.
Tipstjänsten tippar - 1

Hannover - Stuttgart
Hannover har väldigt fin form för dagen med fyra raka segrar i ligaspelet. För motståndet idag står ett formsvagt Stuttgart som har fem raka matcher utan segrar. Dessutom har laget bara tagit två poäng på bortaplan på sju matcher. Vi tror på en ny seger för Hannover idag och oddset 2,57 på ettan känns lockande och testas hos Betfair.
Tipstjänsten tippar - 1

Lycka till!

2 kommentarer:

 1. hej! du/ni e verkligen gryma som fan. men kan inte ni lägga ut era tips lite tidigare så man hinner tippa, typ att tipsa om lördagens matcher nu redan ikväll eller nåt sånt. tack! :)

  SvaraRadera
 2. Hej,
  Vi tackar för berömmet! Vi försöker vara så färska så möjligt med våra speltips och analyser men för lördagen har vi faktiskt hittat några bra tips som vi lägger ut redan nu enligt ditt önskemål.
  Mvh,
  Tipstjänsten

  SvaraRadera