Betsafe

torsdag 16 december 2010

Bra odds på Debrecen ikväll

Igår hade vi tippat fyra 2;or på våra tips men endast Sandviken gjorde sitt jobb borta mot Hammarby i bandyn, medans resten spelade oavgjort. Så kan det bli ibland och idag hoppas vi på större lycka.
Tipstjänstens hetaste speltips för idag kan ni ta del av här nedan!

Finland - Tjeckien
Dags för tredje turneringen i Euro Hockey Tour mellan Finland, Tjeckien, Ryssland och Sverige. Förra turneringen, Karjala Cup vanns av Finland som brukar vara bra i dessa turneringar och man slog då Tjeckien med hela 5-0. Kanske blir liknande siffror i detta möte. 
Denna match spelas i Finland och vi ser en bra chans för finnarna att starta med en seger mot turneringens sämsta lag Tjeckien. Bra värde i ettan till oddset 1,90 hos Unibet. Vi ser dock ett bättre värde på ettan på handicapspel -1 till oddset 2,60. Obs! Matchen startar 17,30!
Tipstjänsten tippar 1 handicap 0-1


Njurunda - Örnsköldsvik
Två jämnstarka lag som möts i hockeyns div 1 B där vi anser Njurunda har störst chans att vinna. Med fördel av hemmaplan där man är svårslagna möter man här ett Örnsköldsvik som förlorade förra matchen mot nästjumbon Härnösand hemma med hela 4-10. Örnsköldsvik kommer därför säkert vara extra taggade och söka efter revansch men vi tror på Njurunda till oddset 1,90 hos Unibet.
Tipstjänsten tippar - 1


Debrecen - Sampdoria
En helt betydelselös match då båda lagen är avsågade från avancemang till slutspel. Vi har dock hört oss för och läst på inför matchen och kommit fram till att Sampdoria kommer med en trupp innehållande flera juniorer och reservspelare. För Sampdorias del väntar ett hett derby mot Genoa i helgen och lämnar därför sina bästa spelare hemma för att vila istället för att spela en "träningsmatch" i iskalla Ungern. Debrecen har förlorat alla sina matcher i turneringen men kommer ändå göra allt för att ge sin hemmapublik en seger i sista matchen. Vi hittar ett väldigt bra värde i oddset 2,60 hos Unibet.
Tipstjänsten tippar - 1

Lycka till!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar