Betsafe

tisdag 23 november 2010

Tisdagens tips från Tipstjänsten

Det är tisdag vilket innebär Champions Legaue och fotboll på högsta nivå. Tipstjänsten hänger på och levererar här speltipsen för er.

SÄKRA


Bournemouth - Yeovil
Bournemouth är ett mycket starkt hemmalag och möter här Yeovil som ligger näst sist i tabellen och har ett dåligt bortafacit samt en dålig form för dagen. Bournemouth brukar göra många på hemmaplan och här tror vi på en säker seger till oddset 1,72 hos Bet365.


GULDKORN


Braga - Arsenal
Här råder det stor klasskillnad mellan dessa lag. Braga har förlorat dem tre senaste matcherna i ligan och verkar inte ha självförtroendet på topp. Arsenal kommer till denna match med en hemmaförlust i bagaget mot Tottenham, 2-3 i lördags, och kommer att vara grymt taggade. Med många spelare i laget som har kapacitet att avgöra en match så är tvåan klart spelvärd till oddset 1,92 hos Betfair.


Carlisle - Rochdale
Här går vi på känslan och att Carlisle drar nytta av sin hemmafördel där dem spelat som bäst denna säsong. En seger hemma mot Rochdale innebär att dem närmar sig toppen av tabellen ytterligare. Ettan känns rätt till oddset 1,89 hos Betfair.

Roma - Bayern München
Bayern München är redan klara för avancemang och Roma blir vid en seger idag. Vi tror att det i kombination med Romas goda form fäller avgörandet idag. Roma vinner och oddset 2,00 spelas hos Betfair


CHANSTIPS

Auxerre - Milan
Känslan säger att Milan kommer spela säkert och försäkra sig bakåt för att inte förlora denna viktiga match. Auxerre kommer självklart att försöka gå för seger men det räcker inte mot ett Milan i storform som är väldigt nöjda med ett oavgjort resultat. En jämn match och krysset testat hos Betfair till oddset 3,30.

Lycka till!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar