Betsafe

torsdag 25 november 2010

Tipstjänsten breddar utbudet

Vi har hittills levererat speltips på endast fotbollsmatcher men nu går vi på Tipstjänsten ett steg längre och breddar vårt utbud med hockey. Här levererar vi dagens hetaste speltips! 

SÄKRA

Skellefteå - Brynäs
Skellefteå ligger tvåa i tabellen och har gjort flest mål så här långt och Brynäs har släppt in flest mål så det förväntas bli en målrik match. Skellefteå är grymt hemmastarka och här tippar vi en säker seger mot ett bortasvagt Brynäs till oddset 1,41 hos Betfair.
Tipstjänsten tippar - 1

Jokerit - HPK
Finska ligan i Hockey. Jokerit har vunnit 11 senaste hemma mot HPK och här ser vi en säker seger för Jokerit som är grymt hemmastarka. HPK är ett sämre lag i grunden och har inget att hämta här. Bra odds på ettan, 1,74 hos Bet365. 
Tipstjänsten tippar - 1
 
TPS - SaiPa
Dessa lag möttes två dagar sedan där TPS gick segrande ur bottenmötet på bortaplan. Nu är det hemmaplan som gäller och jagar sin andra raka seger. SaiPa har dålig form och självförtroendet verkar inte vara på topp hos spelarna. SaiPa har sju raka matcher utan seger så vi spelar ettan till oddset 1,71 hos Bet365. 
Tipstjänsten tippar - 1 

GULDKORN


Västerås - Örebro
Västerås har varit väldigt ojämna under hela säsongen medan Örebro har imponerat rejält. Örebro ligger tvåa i tabellen med bara en poäng efter Växjö Lakers och tar här tre viktiga poäng borta mot ett sämre Västerås. Spelvärt odds på tvåan hos Betfair till oddset 2,48 
Tipstjänsten tippar - 2

Lycka till!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar