Betsafe

söndag 21 november 2010

Söndagens tips

Efter en minst sagt mindre lyckad start så tar Tipstjänsten nya tag inför dagens matcher och hoppas och tror på bättre lycka denna gången.

Säkra - Odds; 1,50 - 1,79


Napoli - Bologna
Här håller vi Napoli som det klart bättre laget och har med fördel av hemmaplan en stor chans till en seger mot ett bortasvagt Bologna. Ettan spelas hos Betfair till oddset 1,52.


Stuttgart - 1. FC KölnStuttgart är kraftigt på gång och har en grym form för dagen. Köln är helt ur slag och här tror vi på en säker vinst för Stuttgart till oddset 1,53 hos Betfair.

 

Guldkorn - Odds 1,80 - 2,79

Espanyol - Hercules
Espanyol har inlett säsongen lovande och har imponerande fem segrar på fem matcher på hemmaplan.  Hercules blandar och ger men är i grunden ett sämre lag och vi tror att det kommer att visa sig i den här matchen. Espanyol vinner och ettan spelas till 1,91 hos Betfair.
Tipstjänsten tippar – 1

Osasuna - Sporting Gijon
Sporting bjöd på bra motstånd  senast mot Real Madrid men man är dock ett betydligt sämre lag på bortaplan. Osasuna är normalt starka hemma med ett grymt publikstöd. Vi anser att Osasuna i grunden är det bättre laget och borde vinna här. Ettan spelas till oddset 1,91 hos Betfair.
Tipstjänsten tippar - 1

Sønderjyske - Horsens
Sønderjyske var väldigt nära att vinna mot självaste FC Köpenhamn förra matchen på hemmaplan. Matchen slutade 3-3 efter att FCK kvitterat i sista minuten. Vi tror att Sønderjyske kommer till denna match med ett höjt självförtroende och vinner hemma till oddset 2,50 hos Betfair.
Tipstjänsten tippar - 1

Groningen - Feyenoord 
Groningen förlorade sist med 3-0 borta mot Heracles och kommer här att vara extra taggade mot ett Feyenoord som har varit en stor besvikelse hittills. Groningen är grymt starka hemma och har en väldigt bra chans mot ett Feyenoord som är svaga på bortaplan. Ettan spelas hos Betfair till oddset 1,94.
Tipstjänsten tippar - 1

Deportivo - Malaga
Deportivo verkar ha hittat formen och har tre segrar på de fyra senaste matcherna. Malaga har inte gjort någon glad så här långt och är ofta ett ganska dåligt lag på bortaplan. Vi tror att Deportivo kommer att dra fördel av hemmaplanen och vinna till oddset 2,25 hos Bet365.
Tipstjänsten tippar - 1 


Chanstips - Odds: 2,80 - ....

Tenerife - Alcorcon
Tenerife har inlett säsongen uselt och ligger sist i Liga Adelante. Alcorocon är ett väldigt ojämnt gäng som spelar väldigt bra fotboll när dom får till det. Alcorocon har ingen bortaseger så här långt men vi tror att den första kan komma idag. Tvåan känns värd att testa till oddset 4,80 hos Betfair.
Tipstjänsten tippar - 2 

St. Pauli - Wolfsburg
Två jämnstarka lag där inget av lagen visar upp någon bra form för dagen. St.Pauli har inte vunnit på ett tag men vi tror att det kan vara dags för St.Pauli att börja vinna igen och drar fördel av sin hemmapublik mot Wolfsburg. Spelvärt odds på ettan hos Betfair till oddset 3,10.
Tipstjänsten tippar - 1


Lycka till!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar