Betsafe

lördag 27 november 2010

Lördagens hetaste speltips från Tipstjänsten

Nu kör vi på Tipstjänsten vidare med lördagens hetaste speltips! En blandad kompott med klart spelvärda odds.
Spelutbudet är stort idag men vi väljer att som vanligt lägga fokus på fotboll.

Säkra

Everton - West Brommwich
Dags för Everton att börja vinna igen efter fyra segerlösa matcher i ligan. Perfekt tillfälle att ta en viktig seger hemma mot ett West Brommwich som är helt ur slag och har usel form för dagen. Ettan säkras till oddset 1,58 hos Betfair.
Tipstjänsten tippar - 1

Bolton - Blackpool
Bolton har nått toppformen och kan just nu slå vilket lag som helst i Premier League. Med en Elmander i sitt livs form ska dem inte ha några som helst problem mot nykomlingen Blackpool. Ettan säkras hos Betfair till oddset 1,59.
Tipstjänsten tippar - 1


Empoli - Sassuolo
Empoli är alltid starka på hemmaplan och är hittills obesegrade hemma och har bara släppt in två mål på sju matcher. Jumbon Sassuolofår en tuff eftermiddag och ettan känns säker och spelas till oddset 1,98 hos Betfair.
Tipstjänsten tippar - 1

Guldkorn


Kilmarnock - Aberdeen
En mycket bra etta då Klimarnock är ett mycket bättre lag av dessa två och har en helt ok form för dagen. Aberdeen har usel form för dagen och har inget att sätta emot här. Spelvärt odds på ettan hos Bet365 till oddset 1,83.
Tipstjänsten tippar - 1


Barnsley - Watford
Barnsley har bra form för dagen med tre raka segrar i ligan. Watford har usel form och laget har ingen seger på de sex senaste ligamatcherna. Vi tror att Barnsley tar lagets fjärde raka seger här och oddset 2,54 på ettan hos Betfair känns lockande.
Tipstjänsten tippar - 1


Zaragoza - Villareal
Jumbon Zaragoza har inte fått mycket att stämma med sitt spel hittills och mycket talar för att laget kommer att åka ur högsta divisionen. Villareal har däremot inlett säsongen strålande och ligger på tredje plats, bakom de två stora. Vi tror att Villareal kommer att ta säsongens åttonde seger idag och oddset 2,42 på tvåan testas hos Betfair.
Tipstjänsten tippar -2


Kaiserslautern - Schalke 04
Schalke inledde säsongen bedrövligt men verkar äntligen ha fått ordning på sitt spel och kommer stärka till dagens match efter övertygande segrar mot Werder Bremen och Lyon. Vi tror att Schalkes form håller i sig och laget, som i grunden är betydligt bättre än Kaiserslautern, tar ytterliggare en seger idag. Tvån testas till oddset 2,30 hos Betfair.
Tipstjänsten tippar -2

Chanstips

Preston - Millwall
Preston är sist i tabellen och har en usel hemmastatistik och dagsformen är inte heller så smickrande då dem har förlorat dem tre senaste matcherna. Millwall kommer vara rejält taggade med en färsk bortaseger med 1-0 mot Middlesbrough senast. Vi tar en chansning här och testar tvåan med det lockande oddset 2,75 hos Bet365.
Tipstjänsten tippar -2

Scunthorpe - Coventry
Att Scunthorpe är seriens sämsta hemmalag är en gåta med tanke på att dem tagit 15 av sina totalt 20 poäng på bortaplan. Detta visar att dem har kapacitet att ligga högre upp i tabellen men på hemmaplan så verkar inget fungera för dem. Pressen från hemmapubliken kommer även här att påverka spelarna till det sämre vilket Coventry kommer att utnyttja och vända till sin fördel. Coventry har inga nya skador eller avstängningar till denna match och kommer vid en seger på allvar att blanda sig i toppstriden. Tvåan testas till oddset 2,70 hos Bet365.
Tipstjänsten tippar -2

Triestina - Grossetto
Två jämna lag som båda tycker om att kryssa. Grossetto har hittills varit usla på bortaplan och bara mäktat med en poäng på sju försök. Vi tror dock att det kan bli ytterliggare en poäng idag mot ett inte alltför starkt hemmalag. Krysset testas till oddset 3,00 hos Bet365
Tipstjänsten tippar - X

Crystal Palace - Doncaster
Två i grunden ganska jämna lag. Crystal Palace har inlett säsongen uselt och ligger i botten. Det finns dock vissa ljusglimtar i deras spel och laget har två raka hemmasegrar. Vi tror att det kan bli en tredje raka hemmaseger idag då hemmalaget i grunden är betydligt bättre än vad tabellen visar. Ettan testas till oddset 2,75 hos Bet365.
Tipstjänsten tippar - 1

Lycka till!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar