Betsafe

fredag 19 november 2010

Lördagens speltips

Här får ni ta del av våra heta tips för lördagen 20/11. Vi har delat in våra tips i tre olika kategorier; Säkra, Guldkorn och Chanstips med tre olika oddsgrupper. Allt för att ni så enkelt som möjligt ska kunna följa våra speltips och välja mellan olika odds.
Nu kör vi!


Säkra - Odds; 1,50 - 1,79

Huddersfield - Exeter
Hudds.är ett mycket starkt hemmalag och Exeter är ett svagt bortalag. Båda lagen har hyfsad form för dagen men vi håller Hudds.som det bättre laget och har klar fördel av hemmaplan. Ettan spelas hos Bet365 till oddset 1,66.
Tipstjänsten tippar - 1

Charlton - Yeovil
Här råder det stor klasskillnad mellan lagen. Charlton är tvåa i ligan och visar upp en väldigt bra form. Yeovil ligger näst sist och formen är lika dålig som tabellplaceringen. Säker etta tippas hos Bet365 till oddset 1,57.
Tipstjänsten tippar - 1

Kilmarnock - Glasgow Rangers
I Skottland regerar Rangers och Celtic och dem andra lagen får slåss om dem andra platserna. Stor klasskillnad mellan dessa lag och allt annat än en seger för Rangers är en stor skräll. Även om Kilmarnock har bra form för dagen så vinner Rangers enkelt här som har full pott hittills på bortaplan med sina sex vinster. Tvåan spelas hos Betfair till 1,57 gånger pengarna.
Tipstjänsten tippar - 2

Hearts - Hamilton
Hearts är trea i skotska ligan efter Rangers och Celtic och är grymt starka hemma vilket dem visade i senaste hemmamatchen mot Celtic då dem vann med imponerande 2-0. Hamilton är sist i ligan och har en usel form för dagen. Spelvärt odds på ettan hos Betfair till 1,63 gånger pengarna.
Tipstjänsten tippar - 1


Guldkorn - Odds; 1,80 - 2,79

Middlesbrough - Millwall
Middslesbrough är långt ifrån samma lag som när dem spelade i Premier Legaue och har inte imponerat denna säsong. En seger hemma är ett måste så dem kan börja klättra lite i tabellen. Millwall har dålig form för dagen och brukar ha svårt för Midds. Tajt och målsnålt men vi tror på en knapp seger för Midds och ettan kan spelas hos Bet365 för 1,90 gånger pengarna.
Tipstjänsten tippar - 1


E. Frankfurt - Hoffenheim
Frankfurt har imponerat i årets Bundesliga och har med ett stabilt försvar visat att man kan slå vilket lag som helst. Här har dem en väldigt bra chans till ännu en seger då dem tar emot ett Hoffenheim som har tappat sin form och varit ineffektivt i det offensiva spelet. Spelvärt odds på ettan hos Betfair till 2,28 gånger pengarna.
Tipstjänsten tippar - 1

Paderborn - Greuther Fürth
Ett möte mellan två jämna lag i Bundesliga 2 där Paderborn har fördel av hemmaplan och har visat att dem trivs framför sin hemmapublik där dem vunnit fyra av sex spelade matcher. Ettan tippas hos Bet365 till oddset 2,50.
Tipstjänsten tippar - 1

Villareal - Valencia
Hett Valencia derby att vänta där vi har en känsla för formstarka Villareal. Villareal har krossat allt motstånd på hemmaplan så här långt och har imponerande fem vinster på fem matcher och endast ett insläppt mål. Vi tror att Valencia, med lite halvtaskig form, får det tufft. Ettan känns spelvärd till 2 gånger pengarna hos Betfair.  
Tipstjänsten tippar - 1

Chanstips - Odds; 2,80 -....


Hull - Ipswich
Hull saknar viktige Jimmy Bullard. Ipswich saknade flera spelare sist mot Barnsley men får tillbaka några spelare till denna matchen. Hull har ok form men är ett sämre lag och lyckas inte få till det på hemmaplan. Oddset 2,90 på tvåan lockar och hittas hos Bet365.
Tipstjänsten tippar - 2


Livorno - Empoli
Här har vi en känsla för Empoli som är obesegrade hittills i Serie B och har med sitt starka försvar släppt in minst mål av all lag, endast nio mål bakåt. Vi tror på Empoli mot Serie A och med en bortaseger mot Livorno så är dem på god väg. Tvåan är värd att spelas till 3,50 gånger pengarna hos Bet365.
Tipstjänsten tippar - 2

Sochaux - Lorient
Två jämnstarka lag i den franska ligan. Lorient har lite bättre form för dagen men Sochaux har varit stabila på hemmaplan så här långt. Vi tror på en tuff och jämn match som kommer att sluta oavgjort. Fyra av de fem senaste mötena lagen emellan i Sochaux har slutat oavgjort. Krysset testas till oddset 3,10 hos Betfair.  
Tipstjänsten tippar - XLycka till!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar