Betsafe

lördag 27 november 2010

Hetaste speltipsen från Tipstjänsten

Nu kör vi på Tipstjänsten vidare med lördagens hetaste speltips! En blandad kompott med klart spelvärda odds.

SÄKRA

Everton - West Brommwich
Dags för Everton att börja vinna igen efter fyra segerlösa matcher i ligan. Perfekt tillfälle att ta en viktig seger hemma mot ett West Brommwich som är helt ur slag och har usel form för dagen. Ettan säkras till oddset 1,58 hos Betfair.
Tipstjänsten tippar - 1

Bolton - Blackpool
Bolton har nått toppformen och kan just nu slå vilket lag som helst i Premier League. Med en Elmander i sitt livs form ska dem inte ha några som helst problem mot nykomlingen Blackpool. Ettan säkras hos Betfair till oddset 1,59.
Tipstjänsten tippar - 1


GULDKORN

Kilmarnock - Aberdeen
En mycket bra etta då Klimarnock är ett mycket bättre lag av dessa två och har en helt ok form för dagen. Aberdeen har usel form för dagen och har inget att sätta emot här. Spelvärt odds på ettan hos Bet365 till oddset 1,83.
Tipstjänsten tippar - 1

CHANSTIPS

Preston - Millwall
Preston är sist i tabellen och har en usel hemmastatistik och dagsformen är inte heller så smickrande då dem har förlorat dem tre senaste matcherna. Millwall kommer vara rejält taggade med en färsk bortaseger med 1-0 mot Middlesbrough senast. Vi tar en chansning här och testar tvåan med det lockande oddset 2,75 hos Bet365.
Tipstjänsten tippar -2
Scunthorpe - Coventry
Att Scunthorpe är seriens sämsta hemmalag är en gåta med tanke på att dem tagit 15 av sina totalt 20 poäng på bortaplan. Detta visar att dem har kapacitet att ligga högre upp i tabellen men på hemmaplan så verkar inget fungera för dem. Pressen från hemmapubliken kommer även här att påverka spelarna till det sämre vilket Coventry kommer att utnyttja och vända till sin fördel. Coventry har inga nya skador eller avstängningar till denna match och kommer vid en seger på allvar att blanda sig i toppstriden. Tvåan testas till oddset 2,70 hos Bet365.
Tipstjänsten tippar -2
Barnsley - Watford
Två jämnstarka lag som möts här men dagsformen leder Barnsley med tre raka vinster som dessutom har fördel av hemmaplan. Watford har mycket kvar att bevisa men här tror vi ändå på en knapp seger för Barnsley och testar ettan till oddset 2,54 hos Betfair.
Tipstjänsten tippar - 1

Lycka till!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar