Betsafe

fredag 26 november 2010

Fredagstips

Nedan följer fredagens tips. Som vanligt är utbudet ganska så magert på fredagar men vi har hittat några matcher som känns värda att spela på.

Mainz - Nürnberg
Mainz inledde säsongen fantastiskt sen kom som väntat en liten svacka, men nu har laget börjat vinna igen. Nürnberg är ett sämre lag och plockar majoriteten av sina poäng på hemmaplan, endast en bortaseger hittills.
Vi tror att Mainz tar ytterliggare en seger idag och ettan spelas till oddset 1,92 hos Betfair.
Tipstjänsten tippar - 1

Frankfurt - OsnabrückIntressant match i Bundesliga 2 där Frankfurt har spelat väldigt bra på hemmaplan och tagit fem segrar av sju möjliga. Osnabrück har varit usla på bortaplan och förlorat sina fyra senaste bortamatcher i ligan. Mycket spelvärt odds på Frankfurt hos Betfair till oddset 2,06.
Tipstjänsten tippar - 1

Chateauroux - Dijon
Chateauroux har bra form för dagen med tre raka segrar och normalt starkt hemmaspel. Dijon har en seger på de tre senaste ligamatcherna och är hittills segerlösa på bortaplan. Vi tror att det förblir så efter kvällens match och ettan spelas till oddset 1,90 hos Bet365. 
Tipstjänsten tippar - 1

Swansea - Portsmouth
Swansea ser stabila ut och ligger på tredje plats i The Championship. Portsmouth är långt ifrån vad laget var för några år sedan. Laget ligger på undre halvan och har ingen seger på de fyra senaste matcherna. Vi tror att Portsmouth får vänta på sin seger ett tag till och ettan på Swansea testas till oddset 1,78 hos Betfair.
Tipstjänsten tippar - 1

CHANSTIPS

Bielefeld - Düsseldorf
Bottenmöte i Bundesliga 2 och här har vi en känsla att bortalaget tar en knapp men viktig seger mot ett Bielefeld som ligger sist i tabellen och läcker i försvaret. Vi håller Düsseldorf som det bättre laget och kommer med dagens seger visa att man har kapacitet att ligga högre upp i tabellen. Tvåan testas till oddset 2,50 hos Betfair.
Tipstjänsten tippar - 2

Lycka till! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar