Betsafe

måndag 29 november 2010

Fina odds på Mora och Lakers

Inte många spelvärda matcher idag men Tipstjänsten fortsätter ändå att leverera heta speltips. Nedan följer våra tre hetaste speltips för dagen och då har vi siktat in oss på Allsvenskan i hockey samt El Clasico.


Mora - Malmö 
Mora har inte imponerat så här långt men brukar spela bra hemma mot Malmö. Malmö kommer från en storförlust borta mot Rögle, 0-6, och saknar några viktiga spelare pga skador. Vi ser därför ettan på Mora som ett klart spelvärt alternativ till oddset 2,34 hos Betfair.
Tipstjänsten tippar - 1

Växjö Lakers - Västerås
Växjö som leder tabellen för tillfället har fyra raka vinster i bagaget och är det lag som gjort flest mål Allsvenskan denna säsong. Västerås blandar och ger men är det lag som släppt in minst mål vilket visar på ett tajt och stabilt försvarsspel. Vi ser dock Lakers som det bättre laget och tror inte att dem ger sig utan sina tre poäng framför sin hemmapublik. Ettan spelas hos Betfair till oddset 1,77.
Tipstjänsten tippar - 1


CHANSTIPS

Barcelona - Real Madrid 
Matchernas match! Två lag som är i en klass för sig i Spanien. Båda lagen har inlett säsongen bra men vi tycker att Real Madrid är det lag som imponerat mest hittills. Mourinho har fått ordning på laget och vi tror att det är dags för en El Clásico seger för Madrid. Vi tror att Barcelona kommer att föra spelet men Reals snabba omställningar kommer att ställa till med stora problem för Barcelonas backlinje. Tvåan spelas till oddset 3,70 hos Betfair.
Tipstjänsten tippar - 2

Lycka till!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar